23423760_xl

Biztonsági és Telemedicina Központ

A prevenciós interaktív felügyeleti központok kialakításával hozzájárulhat a lakosság egészségi állapotának és biztonságának megőrzéséhez, társadalmilag felvállalható megoldásokkal. Lépjen már Ma az egészség és közbiztonság magasabb fokú megoldásaiért.

*Szolgáltatásunk iránt kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. A kapcsolatfelvételt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és időpontot fognak egyeztetni egy személyes találkozóra, ahol bemutatják prevenciós megoldásait.

Díjmentes Tanácsadás!

A Díjmentes visszahívásért és tanácsadásért kérjük küldje meg adatait részünkre. Munkatársunk hamarosan visszahívja Önt.

 Feliratkozás a hírlevélre

21107418_l

Milyen jelentősége van a Telemedicinának és az E-Health megoldásoknak az Önkormányzati szerepvállalásban?

A 65 év feletti lakosok száma 2050 – re meghaladja majd a 65 év alattiak számát, amely kihat az egészségmegőrzésre és a munkaképesség kérdésére. Az öregedő társadalom egészségügyi és gazdasági problémákat is előrevetít, amelynek megelőzésére csak megfelelő társadalmi felelősségvállalással és egységes kommunikációval lehet fellépni.

Az egészségügyi és nyugdíj rendszer fenntarthatóságához elengedhetetlen az egészséges társadalom felépítése, a középosztálybeli vásárlóerő megerősítése és a munkaképesség elősegítése.

Az Önkormányzatok hatékony kommunikációt folytathatnak a lakosság nagy részével, lokális környezetükben és hatáskörükben, egészségügyi prevenciós programokat indíthatnak az 50+, 60+ életkorú lakóik és az őket ellátó orvosi szféra számára.

Az infokommunikációs fejlődés elősegíti az Önkormányzati szerepvállalást, amelyhez a megfelelő vállalkozási tömörülések fejlesztési megoldásai adnak egyszerű és hatékony megoldásokat, segítve a technológiával a beteg / orvos kapcsolatok hatékonyabb felépítését.

Milyen méréseket lehet elvégezni távoli szenzorokkal?

vernyomasehealth

Vérnyomás

A magas vérnyomás jelentős kockázati tényezőt jelent a szív – és érrendszeri betegségek, valamint a vesebetegségek kialakulásában. A krónikus hipertónia szövődményeket okoz a szervezetben, amely a szervek rendellenes működését okozzák.

duoehealth

Vér-gyors tesztek

Vércukor, koleszterin, triglicerid, hemoglobin. Az alacsony vagy magas cukorszint szövődményei lassan alakulnak ki. A túl magas vércukorszint veszélyes az erek falának károsodása miatt, de következménye a sejtek hiányos energiaellátása is, a megváltozott anyagcsere miatt keletkező káros anyagok pedig pusztítják a szervezetet.

ekgehealth

EKG

Az EKG – szívritmus vizsgálatok a szív megfelelő működésének ellenőrzését teszik lehetővé. A méréssel feltárhatóak a ritmuszavarok, panaszmentes esetekben a magas rizikófaktorú betegnél infarktus utáni ellenőrzőmérések, pitvar és egyéb zavarok kiszűrésére szolgáló preventív megoldás.

Hogyan működik az Interaktív E-Egészségügyi Felügyelet?

Az orvosi szenzorok által tárolt adatok egy központi egységen keresztül küldhetőek fel a távoli adatközpontba, ahonnan valós időben oszthatóak meg a jogosult felhasználókkal, amelyeket a hozzátartozók és orvosi hátterek képviselnek.

Miért előnyösek az Otthoni ellenőrző mérések?

Az orvostudomány számára a mérési eredmények és értékek figyelembevételével szükséges komoly döntéseket meghozni, amely következtében a betegek gyógyulása és életük, életminőségük javítása és fenntartása a cél. A kórházak és a rendelőintézetek telítettsége, az orvosi és szakasszisztensi létszámhiány az ellátási rendszer problémájaként közismertek. A betegségek nagy részénél a ritka mérési adatokra támasztott kísérletezések, megoldások sokszor nem az elvárt eredményeket tükrözik. A beteg számára elérhető és egyszerűen kezelhető szenzorokkal mindennapos mérési eredményekre támaszkodhat a tudomány és a mért eredményhalmazoknak megfelelően célzott és hatékonyabb megoldások javasolhatóak és végezhetőek, amelynek felelősségvállalása is kockázatmentesebb.

Interaktív Call Center

A fejlődő gazdaságban élő társadalmi rétegekben egyre magasabb fokú elvárások és követelmények jelennek meg a befizetett társadalombiztosítási és privát szolgáltatási díjak megfelelő felhasználásával szemben, amely a magasabb fokú szolgáltatások igénybevételében jelenik meg. Az Elektronikus Egészségügyi megoldások mellett fontos, hogy a beteg vagy prevenciós programban résztvevő lakosok részére megfelelő tájékoztatási rendszer álljon rendelkezésre. A Platformok által biztosított *adatmegosztási lehetőségek mellett javasolt fenntartani egy szakmai támogatottsággal bíró telefonos ügyfélszoláglatot, amely további kapcsolatot biztosít a felek között, javítva a szolgáltatási és prevenciós minőséget, erőfeszítéseket.

Hogyan induljon el az E-Health területén?

Az E-Health és Telemedicina projektek esetében hosszú távú előkészületekre és tervezésre van szükség. A teljes polgári megjelenésig szükséges összeállítani a megfelelő stratégiát és felmérni a helyi adottságokat és szükségleteket. A projekt indításához első lépésben egy Díjmentes Tanácsadási konzultációt tartunk, ahol felvázoljuk a lehetőségeket, előnyöket és kockázatokat. Egy interaktív technológiai bemutatót követően kezdődhet el a közös tervezés és megvalósítási szakasz.

Az első Díjmentes tanácsadásért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és jelezze szándékát.

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

Szolgáltatásaink Magyarország teljes területén elérhetőek, így helyrajzi függőség nélkül tudjuk igényeit kielégíteni.

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

A legújabb trendeket követésével fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat, hogy nagyobb biztonságot és élményt biztosítsunk az Ön számára.

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk Önnek.

Nézze meg további Önkormányzati Megoldásainkat

Okos Távfelügyelet

okos otthon, okos riasztó, okos távfelügyelet

Minden egy helyen, egyetlen interaktív központi felügyeletben. Integrálja és felügyelje az összes létesítmény biztonsági, tűzvédelmi és energetikai felügyeletét és optimalizálja a költségvetést.

Energiamenedzsment

okos otthon, okos távfelügyelet

Takarítsa meg energiaköltségeinek 30%-át és gondoljon a jövőre. Intelligens épületek és megújuló energia-rendszerek kedvező és optimális kialakításával.

Díjmentes Konzultáció!

A Díjmentes Tanácsadásért és Konzultációért küldje el nekünk elérhetőségeit.

 Feliratkozás a hírlevélre