Kérjük válassza ki az Önt leginkább érintő szektort

Az Önhöz közelálló szektorban megtalálja a legújabb technológiákat, termékeinket, Online megoldásainkat, valamint őrzésvédelmi, épülettakarítási és további extra szolgáltatásainkat.

Nagyvállalatoknak

Irodaházak, Logisztika, Magánklinikák, Idős otthonok, Sportlétesítmények, Magánoktatás, Üzletláncok, Hálózatok, Központok, Áruházak és Plazák,

Kis-üzletek és boltok

Kereskedelem, Fodrászatok, Éttermek, Pékségek, Ital és dohány, Ruházat, Bemutatótermek, egyéb kis boltok,

Intézmények

Hivatalok, Iskolák, Óvodák, Múzeumok, Galériák, Kórházak, Orvosi rendelők,

Nézze meg garanciáinkat

Vállalkozásunk folyamatosan fejleszti szolgáltatásait. Partnereink részére minőségi gazdasági és üzleti kapcsolatot biztosítunk a sikeres üzleti megállapodások és az igényelt szolgáltatások mellé.

Hogyan dolgozunk különböző iparágakban?

A vállalatok, intézmények és városok más-más védelmi megoldásokat kell alkalmazzanak. A megfelelő stratégia pontos megtervezése és kivitelezése a szakszerű üzemeltetéssel folytatódik.Nézze meg projektjeinket, amely segít beazonosítani az Önnek is célszerű megoldásokat.

Kik vagyunk?

A VIS Security egy fejlődő vállalat, amely az elmúlt 10 évben a szolgáltatási kör szektoraiban bizonyította képességeit. A lakossági, kis és nagyvállalati, illetve önkormányzati megrendelések mellé kedvező kiegészítő és fenntartási szolgáltatásokat biztosítunk. A vállalat az Intelligens Platformjával egyedülálló innovációt hozott létre a hazai távfelügyeleti szolgáltatói szektorban, amely igazodik a jövő elvárásaihoz és technológiai trendjeihez. Vállaltunk szolgáltatásait hamarosan egész Kelet és Közép Európa szerte élvezheti, ezen túl partnereink állnak rendelkezésre. Beszállítóink a jövőtechnológia fejlesztő gyártói és neves fejlesztő cégek, egyetemek.

Miért érdemes minket választani?

Országos jelenlét

Szolgáltatásaink Magyarország minden városában elérhetőek. Mindegy, hogy hol helyezkedik el a vállalat, mi képesek vagyunk a problémák helyi szintű kezelésére és megoldására.

Innovatív technológiák

A Basic kategóriától a Prémium megoldásokig, mindig a legújabb technológiai trendeket követjük és alkalmazzuk. Bennünk megtalálja azt a partnert, aki vállalata hatékonyabb működéséért kötelezte el magát. Tegye próbára megoldásainkat, használja ki a garanciális feltételeket és keresse a promóciós lehetőségeket. Igényeljen reprezentatív bejárást és bemutatót.

Vállalati Online megoldások és Platform

Fedezze fel milyen előnyöket élvezhet Online Platformunkkal és Online vagyonvédelmi megoldásainkkal. Nézze meg a Z-Wave technológia előnyeit, csökkentse energiakiadásait, ellenőrizze üzletét, irodáját bárhonnan és bármikor.

További információk

 Feliratkozás a hírlevélre