Interaktív Alapszolgáltatások

Menedzseld otthonod és szolgáltatásod igényeid szerint Mobilodról és Számítógépedről. Most minden rendszer mellé ingyenesen veheted igénybe.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel vagy tekintsd meg itt, a csomagok és részletek menüpontunkban.

Okos Otthon, Okos Üzlet és Hagyományos Meglévő Riasztórendszerekhez is!

Ingyenes Tanácsadás!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre

Nyugalomban mehet üzleti útra vagy nyaralásra, mert Otthoni Biztonsága mindenhol egy érintésre a kezében van.

Határok nélkül, mégis otthon

Legyen békés és nyugodt az üzleti útjain vagy nyaralás alatt is. A világ bármely pontján, ahol internet kapcsolat van, valós időben értesül minden eseményről. Kezelje az otthoni rendszert távolból is, engedje be a csomagszállítót vagy a takarítót, élvezze a teljes szabadságot.

A család biztonsága

Valós időben láthatja az otthoni eseményeket a világ bármely pontjáról. Engedje el magát ,győződjön meg a videóképek segítségével, hogy minden a legnagyobb rendben van. Megnézheti, hogy csomagja rendben megérkezett, meggyőződhet kertészei munkájáról és az otthon eseményeiről.

Hogyan működik az okos távfelügyelet?

okos otthon, okos riasztó, okos távfelügyelet

Nézd meg ajánlott termékeinket és megoldásainkat

Okos Otthon és riasztorendszer

okos távfelügyelet

Alapcsomagjainkat korlátlanul bővítheti további érzékelőkkel és bárhol és bármikor értesülhet vagy betekinthet az otthon eseményeibe.

Alkalmazások

Alkalmazásaiddal nyaralás alatt is kézben tarthatod biztonságodat és kontrollálhatod, hogy mi történik otthon. Alkalmazások elérhetőek online webes és mobil felületen is, applikációk segítségével.

Okos kamera és Kamerák

okos kamera

Távolról is láthatod az eseményeket és visszajátszhatod a felvételeket. Nyaralás közben sem kell ,hogy megálljon itthon az élet, engedd be a futárt, a takarítót és kontrolláld az eseteket.

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

Szolgáltatásaink Magyarország teljes területén elérhetőek, így helyrajzi függőség nélkül tudjuk igényeit kielégíteni.

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

A legújabb trendeket követésével fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat, hogy nagyobb biztonságot és élményt biztosítsunk az Ön számára.

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk Önnek.