17752112_l

Kapcsolja össze magát Orvosával!

Mérje kényelmesen otthonában hitelesített szenzorokkal egészségügyi paramétereit és ossza meg eredményeit a szakorvosokkal!

*Szolgáltatásunk iránt kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk! Az orvosi kapcsolatokról érdeklődjön munkatársainknál. A prevenciós telemedicinás szolgáltatások és egységcsomagok iránt munkatársaink adnak bővebb felvilágosítást. 

Díjmentes Tanácsadás!

A Díjmentes visszahívásért és tanácsadásért kérjük küldje meg adatait részünkre. Munkatársunk hamarosan visszahívja Önt.

 Feliratkozás a hírlevélre

orvosi jelenlet

Milyen jelentőséges van a prevenciós internet alapú egészségügyi megoldásnak a Telemedicinának az Ön életében?

A 65 év feletti lakosok száma 2050 – re várhatóan meghaladja majd a 65 év alattiak számát, amely kihat az egészségmegőrzés fontosságára és a munkaképesség kérdésére. Egyes statisztikai adatok alátámasztják, hogy a prevenciós mérések nagy mértékben járulnak hozzá a célzott beavatkozásokhoz és a kialakulandó népbetegségek megelőzéséhez vagy stabilizálásához.

Az Ön életében az internetes egészségügy egy alternatív megoldást tesz lehetővé, amely az orvosi társadalom számára is elfogadott egészségügyi szenzorokkal és az internet segítségével teszi lehetővé az állandó kontrollt és felügyeletet egészségi állapota felett. Fontos azonban, hogy a telemedicina alkalmazása nem egyenlő a megbetegedések azonnali kiszűrésével, de segíthet számos népbetegségből eredő szövődmény kialakulásának megelőzésében.

Milyen méréseket végezhet otthonában kényelmesen sorban állások nélkül?

vernyomasehealth

Vérnyomás

A magas vérnyomás jelentős kockázati tényezőt jelent a szív – és érrendszeri betegségek, valamint a vesebetegségek kialakulásában. A krónikus hipertónia szövődményeket okoz a szervezetben, amely a szervek rendellenes működését okozzák.

duoehealth

Vér-gyors tesztek

Vércukor, koleszterin, triglicerid, hemoglobin. Az alacsony vagy magas cukorszint szövődményei lassan alakulnak ki. A túl magas vércukorszint veszélyes az erek falának károsodása miatt, de következménye a sejtek hiányos energiaellátása is, a megváltozott anyagcsere miatt keletkező káros anyagok pedig pusztítják a szervezetet.

ekgehealth

EKG

Az EKG – szívritmus vizsgálatok a szív megfelelő működésének ellenőrzését teszik lehetővé. A méréssel feltárhatóak a ritmuszavarok, panaszmentes esetekben a magas rizikófaktorú betegnél infarktus utáni ellenőrzőmérések, pitvar és egyéb zavarok kiszűrésére szolgáló preventív megoldás.

Hogyan működik az Interaktív E-Egészségügyi Felügyelet?

Az orvosi szenzorok által tárolt adatok egy központi egységen keresztül küldhetőek fel a távoli adatközpontba, ahonnan valós időben oszthatóak meg a jogosult felhasználókkal, amelyeket a hozzátartozók és orvosi hátterek képviselnek.

Miért előnyösek az Otthoni ellenőrző mérések?

Az otthoni méréseket kényelmesen tudja mérni a megszokott környezetében, nem szükséges sorban állnia, várakoznia és idejét további utazással is töltenie. Az otthoni mérések ezek mellett költséghatékonyak és optimálisabbak is. A méréseket betanulás után bárki szaktudás nélkül is elvégezheti, de célszerű a használatot orvossal vagy szakasszisztenssel is egyeztetni. Az otthoni méréseket naponta többször is elvégezheti, amely pontosabb kiértékelést tesz lehetővé az orvosok számára, több különböző szenzor mérési eredménye pedig konzíliumot is lehetővé tesz.

24 Órás Felügyelet

A Telemedicina Szolgáltatás mellett fontos, hogy megfelelő személy és vagyonbiztonsággal is rendelkezzen. Az prevenciós egészségi felügyelet mellett vegyen igénybe további szolgáltatásokat, legyen mindig aktív és elérhető hozzátartozói és az orvosi segítség számára. A személykövető és jelző rendszerrel azonosíthatja magát, ha bajba kerül, így gyors beavatkozásra számíthat. Otthonában az intelligens beltéri jelzőrendszer nyújt segítséget, amely vizuálisan is képes információt adni az Ön állapotáról szerettei számára. A vizuális betekintés mellett pedig gondos vagyonvédelméről is gondoskodik a rendszer, amely felügyeli az ajtókat, ablakokat és térvédelmet is biztosít. A vészhívóval azonnal értesíti a hozzátartozóit és a diszpécserközpontot. A szolgáltatásokat tovább bővítheti kényelmi funkciókkal is, támogatjuk a kevesebb energiafelhasználásban, távolból kapcsolhatja a világítást és állíthatja a hőmérsékletet. Bővebb információért keresse fel értékesítő szakmunkatársunka, adja meg adatait és díjmentesen visszahívjuk tanácsadással.

Hogyan induljon el az E-Health területén?

Telemedicinás szolgáltatásunkhoz bármikor csatlakozhat. Elsőként, kérjük érdeklődjön orvosánál, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy szakmai munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Miért válasszon bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

Szolgáltatásaink Magyarország teljes területén elérhetőek, így helyrajzi függőség nélkül tudjuk igényeit kielégíteni.

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

A legújabb trendeket követésével fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat, hogy nagyobb biztonságot és élményt biztosítsunk az Ön számára.

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk Önnek.

Fedezze fel további Megoldásainkat!

Okos Távfelügyelet

okos otthon, okos riasztó, okos távfelügyelet

Minden egy helyen, egyetlen interaktív központi felügyeletben. Integrálja és felügyelje az összes létesítmény biztonsági, tűzvédelmi és energetikai felügyeletét és optimalizálja a költségvetést.

Energiamenedzsment

okos otthon, okos távfelügyelet

Takarítsa meg energiaköltségeinek 30%-át és gondoljon a jövőre. Intelligens épületek és megújuló energia-rendszerek kedvező és optimális kialakításával.

Díjmentes Konzultáció!

A Díjmentes Tanácsadásért és Konzultációért küldje el nekünk elérhetőségeit.

 Feliratkozás a hírlevélre