okos távfelügyelet, okos otthon

Interaktív riasztórendszere képes termosztátokat és világítási kapcsolókat is vezérelni. Érje el bárhonnan és bármikor határok és kötöttségek nélkül. Menedzselje teljes otthonát egyetlen platform segítségével, egy webes felületről és egy applikációról. Élvezze a korlátlan szabadságot!

További információk

*Szolgáltatásunk Alapcsomag vásárlása esetén érvényes kábeles internet csatlakozással, hűségidő nélkül. A havi szolgáltatási díjakat és megrendelés menetét itt tekintheti meg. A csomag tartalma: Riasztó és automatizálási központi egység, Kártyaolvasó kezelőegység és kártyakulcsok, videó-mozgásérzékelő, ajtó-ablak nyitásérzékelő, füstérzékelő, beltéri hangjelző, mobil applikáció és webes elérés, távoli menedzsment és adatközpont. 

 Feliratkozás a hírlevélre

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

zwawe
burglary
fire
flood
light
temperature

Okos Otthonát egyetlen kattintással menedzselheti okos telefonjáról vagy teljes beállításokat és vezérléseket végezhet webes felületről. Használja telefonját otthona távirányítójaként.

Interaktív Applikációk

Legyen zsebében az otthona és élvezze a korlátlan szabadságot és biztonságot. Bárhová megy otthona valós időben mindig Önnel lesz. Nyissa ki kényelmesen a garázskaput, kapcsolja fel a világítást, kapcsolja kényelmesen a riasztórendszert, mint ha egy távirányítóval tenné. Használja a csomagjához tartozó Applikációt és webes felületet korlátlanul, bárhol és bármikor.

okos távfelügyelet, smart home

Szűrje ki a téves riasztásokat!

Téves riasztások előfordulhatnak és ezek növelik kiadásait, szerepelnek jelenlegi előfizetési átalánydíjában is. Az eseményekhez kapcsolt videó-mozgásérzékelők valós idejű videoklipeket küldenek a megjelölt okos telefonjaira. A képi bizonyítékok alapján meggyőződhet az események valóságáról és interaktívan avatkozhat be kiadásainak vagy kockázatainak csökkentése érdekében.

Hogyan működik az Okos Távfelügyelet?

okos otthon, okos riasztó, okos távfelügyelet

Termékeink

DIY Alapcsomag

okos távfelügyelet

Alapcsomagjainkat korlátlanul bővítheti további érzékelőkkel és bárhol és bármikor értesülhet vagy betekinthet az otthon eseményeibe.

Applikáció

Online Otthonának Applikációit díjmentesen töltheti le az iTunes és a GooglePlay áruházakból. Töltse le otthonának interaktív távirányítóját.

Webes felület

Online Otthonának menedzselését és beállításait mostantól sokkal könnyebben és kötöttségek nélkül is elvégezheti. A legtöbb beállításhoz mostantól nincsen szüksége telepítői kötöttségekre.

Rólunk írták és mondták

A VIS Security által ajánlott DIY rendszert valóban pár perc alatt sikerült telepítenem. A csomag minden szenzort tartalmazott, az Applikáció jól kezelhető, nagyon örülök, hogy mindenről azonnal értesítenek.

HVG
HVG

Nem vagyok jó a barkácsolásban, de ezt a DIY rendszert valóban bárki fel tudja telepíteni. Igazi prémium megoldás, nagyon szeretem.

Index
Index

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.