[rev_slider_vc alias=”okosplatform”]

Webiroda és Applikáció

Menedzseld otthonod és szolgáltatásod igényeid szerint Mobilodról és Számítógépedről. Most minden rendszer mellé  ingyenesen veheted igénybe.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel.

Okos Otthon, Okos Üzlet és Hagyományos Meglévő Riasztórendszerekhez is!

Ingyenes Tanácsadás!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre

Nézd meg a Platformot és Applikációdat közelebbről

Képgalériánkban megnézheted a főbb funkciókat, így közelebb kerülhetsz a leendő szolgáltatásodhoz. Nézz bele a webes és mobilos felületekbe.

Webes menedzsment

IOS és Android programok

Jegyezd elő és Vásárolj Okos Otthon Csomagokat. Használd a mobilodat kezelőegységnek és értesülj mindenről valós időben. Menedzseld rendszereidet a webes felületen, oszd meg az eseményeidet barátaiddal és szomszédaiddal, fokozd vagyonod biztonságát biztonsági kivonuló és karbantartási szolgáltatásokkal.

Csináld magad vagy kérd telepítőink segítségét

Okos Otthon Easy csomag

Válogass a csomagok között, egészítsd ki további szenzorokkal és szolgáltatásokkal. Szükség esetén telepítőink segítenek a telepítésben és beüzemelésben.

Csatlakoztasd meglévő biztonsági rendszeredet

Meglévő vagy vezetékes és hagyományos riasztórendszeredet is csatlakoztatni tudod telepítőink segítségével.

Okos Otthon biztonsági és kényelmi rendszerek

z-wave-logo

Profi megoldás az épületek vagyonvédelmére és világítási, fűtési rendszereinek távoli menedzselésére elérhető áron. (elérhető 2016)

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás

Webiroda és Applikáció

Vedd igénybe most online szolgáltatásunkat és válaszd ki online biztonsági csomagodat. Kapcsold távolról riasztórendszeredet, nézz be otthonodba vagy a kertedbe, szűrj az események között és élvezd a korlátlan lehetőségeket és szabadságot földrajzi korlátok nélkül.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel vagy tekintsd meg itt, a csomagok és részletek menüpontunkban.

Ingyenes felmérés!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre