vis_orzesvedelem

Védőangyalt adunk szervezetének

Védje értékeit és csökkentse kockázatát a volt fegyveres

testületek munkatársainak szakmai hátterével és irányításával

*Szolgáltatásunk iránt kérjük töltse ki és küldje el adatait részünkre vagy hívja a telefonszámot. A kapcsolatfelvételt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és időpontot fognak egyeztetni egy személyes konzultációra.

Portaszoláglat  – Telephely őrzés – Üzlettér biztonság

Hívjon most bennünket: +36 70/ 609 3200

Díjmentes kockázatelemzés!

A Díjmentes visszahívásért és tanácsadásért kérjük küldje meg adatait részünkre. Munkatársunk hamarosan visszahívja Önt.

 Feliratkozás a hírlevélre

áruvédelem, üzlet felügyelet, üzlet kamera rendszer, távfelügyelet

Milyen jelentősége van a biztonsági szolgálati jelenlétnek a szervezet életében?

Az ipari és szolgáltatói területen tevékeny szervezetek, üzletláncok, kiszolgáló létesítmények nagy forgalmú és létszámú látogatói és dolgozói bázist kell irányítsanak, kezeljenek. A biztonsági kockázatok arányosan növekednek a területen tartózkodó emberek számával, amelynek kezelése, szűrése komoly szakmai háttérrel rendelkező irányítást és garanciát tesz szükségessé.

A szervezet életében a biztonsági szolgálat fenntartása és az őrzésvédelem azonosul a kockázatok csökkentésének érdekével, amely a területen lévő vagyon (mozdítható tárgyak, adatok, know-how, stb.) széthordásának, eltulajdonításának megakadályozására szolgál.

A biztonsági személyzet e mellett reprezentatív megjelenéssel lát el további feladatokat, mint a személyirányítás, vendégek kezelése, látogatók és vásárlók azonnali elemzése, amely igazodik a szervezet biztonsági kézikönyvéhez és arculatának meghatározó megjelenést is biztosít.

Milyen területen szükséges biztonsági jelenlét?

üzlettér védelem, okos távfelügyelet, biztonsági szolgálat

Üzlettér védelem

A kereskedelmi egységek folyamatosan vannak kitéve a lopás, csalás és kisebb bűnszervezetek sorozatos támadásából eredő vesztességeknek, amelyek csökkentésével a reprezentatív és tekintélyt sugárzó őrzésvédelem állhat szemben. A biztonsági szoláglat mögött áll a felderítés, vevők elemzése viselkedés és egyéb benyomások alapján, az ismert elkövetők felismerése, a helyi biztonsági rendszerek kezelésével bizonyítékok gyűjtése, a károk megelőzése.

telephelyvedelem

Telephely őrzés

A telephelyekre látogató személyek, dolgozók és gépjárművek első vonalon történő kiszűrése, manipulációk és a munkaidőn kívüli (vagy ezen belüli) bűncselekmények, behatolások és lopások kísérletének felderítése, megakadályozása, bizonyítékok gyűjtése az elsődleges cél. A szolgálat egyben elláthatja a biztonsági rendszerek, tűzvédelmi rendszerek, automatizálások felügyeletét is. Jelenlétükkel csökkenek a szervezetek kockázatai.

portaszolgálat

Irodaház védelme, portaszoláglat

A portaszolgálat alkalmazásával már a látogatók, ügyfelek, érkezése és elirányítása alatt kiszűrhetőek a szervezet és bérlők számára nem kívánatos személyek, gépjárművek. Az irodaházakban lévő szigorú követelmények betartatása, a személyvédelem és a garázdaság elleni fellépés, a károkozás megelőzése, felderítése és bizonyítékok feltárása szakszerű biztonsági fellépést igényel. A portaszolgálat szakképzet, a ráfordítással arányos védelmet tud biztosítani az alaptól a prémium biztonsági elvárásokig, hozzáadott garanciákkal és felelősségi vállalásokkal.

Hogyan működik a biztonsági szolgálat?

A szoláglat minden esetben rendezett rendőrhatósági engedéllyel és felelősségbiztosítással, szakképzéssel végzi feladatát. A feladatok listáját a megbízóval közösen, szakembereink tapasztalatával kiegészítve és javaslataival együtt állítjuk össze. Az őrzésvédelem feladatait a biztonsági őrök, az elkészült szolgálati kézikönyvnek, a hatályos törvényeknek és a szerzett tapasztalatok és képességek szerint látják el, szakmai irányító segítségével és támogatásával.

Kik szolgálnak majd a szervezetnél?

A biztonsági szolgálatok minősége, az akkreditált és engedéllyel rendelkező őrök számával nem azonos, a kiválasztás során megfelelő stratégia mentén szűrni kell. A szűrés lényege, hogy a szervezet számára megtaláljuk a hivatással rendelkező szakembereket és alkalmazásukkal kielégítsük a vevői igényeket. A vevői igényeknek arányosnak kell lenniük a kiválasztási kritériumokban elvárt képességekkel.

Miért előnyös a szolgáltatásunk?

Megrendelt szolágaltatásainak menedzselését bizalmi szakmai irányítóink végzik. Őrzésvédelem szolgáltatás mellett lehetősége van díjmentesen okos távfelügyeletünkhöz is csatlakozni, ahol az érintettek valós időben értesülnek a biztonsági rendszerek és tűzvédelmi berendezések eseményeiről. További támogatásokat biztosítunk sztenderd és prémium szolgáltatások mellé, ahol támogatjuk a kockázata csökkentését megfelelő biztonsági rendszerek kialakításával.

Biztonsági Audit és SWOT elemzés Szervezetének

A biztonsági tevékenység alapja a bizalom, a szakmai hivatás, és ennek megfelelő díjazása. A védendő vagyont károsítani kívánó kockázatok feltárásához komoly szakmai háttérrel rendelkező tanácsadóinkat vonjuk be.

Minden megrendelést adó szervezetnek készül egy biztonsági audit, amely tartalmazza az objektum biztonságának meghatározásához szükséges SWOT elemzést. Az elemzés felderíti, hogy a szervezet számára az elvárt feladatok kiszolgálásához milyen minőségű személyzet és támogatások szükségesek.

Az audit készítésénél már megismerheti a szakmai irányítókat, akik szerzett tudásukat korábban valamely fegyveres testületen belül szerezték.

Hogyan induljon el?

Elemezze kockázatait és kérje szakértői segítségünket a szükséges védelem kialakításához. A megfelelő őrzésvédelem kialakítása sokéves szakmai tapasztalatot igényel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje egyedi konzultációját. Hívjon minket telefonon, vagy küldje meg adatait a kapcsolati űrlapok valamelyikén.

Miért érdemes minket választania?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

Nézze meg további Megoldásainkat

Okos Távfelügyelet

okos otthon, okos riasztó, okos távfelügyelet

Minden egy helyen, egyetlen interaktív központi felügyeletben. Integrálja és felügyelje az összes létesítmény biztonsági, tűzvédelmi és energetikai felügyeletét és optimalizálja a költségvetést.

Energiamenedzsment

okos otthon, okos távfelügyelet

Takarítsa meg energiaköltségeinek 30%-át és gondoljon a jövőre. Intelligens épületek és megújuló energia-rendszerek kedvező és optimális kialakításával.

Díjmentes Konzultáció!

A Díjmentes Tanácsadásért és Konzultációért küldje el nekünk elérhetőségeit.

 Feliratkozás a hírlevélre