okos távfelügyelet, smart home

Értesülj azonnal az eseményekről!

Értesül minden eseményről azonnal! Ha nem vagy elérhető további személyeket tudsz bevonni automatikus láncaid létrehozásával.

*Szolgáltatásunk Alapcsomag vásárlása esetén érvényes kábeles internet csatlakozással, hűségidő nélkül. A havi szolgáltatási díjakat és megrendelés menetét a csomagoknál tekintheti meg.

0.- Forint

havidíj 12 hónapon keresztül!

 Feliratkozás a hírlevélre

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

Mi az online riasztórendszer?

okos távfelügyelet

Az Online Riasztórendszer valósidejű kapcsolatban áll egy magas fokú biztonsági követelményeknek is megfelelő távoli adattárolóval, amelyből minden esemény azonos valós időben jelenik meg a felhasználók és a minősített szolgáltatók által használt okos eszközökön és számítógépeken.

A Z-Wave egy vezeték nélküli kommunikációs protokoll, amelyet otthonok és kis üzletek automatizálására terveztek. A technológia egy alacsony fogyasztású RF egységből áll, amely beágyazott vagy utólag integrálható szabályozó vagy kapcsoló berendezéseket tud kezelni, mint a termosztátok, világítás kapcsolók, konyhai berendezések vagy multimédiás eszközök, de lehetőség van energiamérésre is.

Hogyan Működik Online Távfelügyeleti Megoldásunk?

Nézd meg Online termékeinket!

Online termékeinkkel nem csak azonnal értesülhetsz az eseményekről, hanem minden szenzorodat valós időben lekérdezheted. Spórolj a kiadásokkal és csak szükség esetén kérj és hívj segítséget!

Rólunk írták és mondták

A VIS Security által ajánlott DIY rendszert valóban pár perc alatt sikerült telepítenem. A csomag minden szenzort tartalmazott, az Applikáció jól kezelhető, nagyon örülök, hogy mindenről azonnal értesítenek.

HVG
HVG

Nem vagyok jó a barkácsolásban, de ezt a DIY rendszert valóban bárki fel tudja telepíteni. Igazi prémium megoldás, nagyon szeretem.

Index
Index

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

Csomagajánlatunk

DIY alapcsomag

DIY csomagunkat gyorsan és egyszerű lépésekben magad is képes vagy felszerelni telepítői kötöttségek és költségek nélkül. Ha mégis segítségre van szükséged a videó útmutatón túl, szervizcsapatunk 24 órában rendelkezésedre áll.

További információ

Olvasd mit tud online riasztórendszered és a Z-Wave technológia Platformunk által. Élvezd a korlátlan szabadságot és lehetőségeket, csináld magad könnyedén további költségek nélkül vagy kérd telepítőink segítségét.

 Feliratkozás a hírlevélre

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.