[rev_slider_vc alias=”okosplatformtop”]

Interaktív Alapszolgáltatások

Menedzseld otthonod és szolgáltatásod igényeid szerint Mobilodról és Számítógépedről.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel vagy tekintsd meg itt, a csomagok és részletek menüpontunkban.

Okos Otthon, Okos Üzlet és Hagyományos Meglévő Riasztórendszerekhez is!

Ingyenes Tanácsadás!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre

Válts most és vedd át az irányítást saját otthonod és üzleted felett

Okos Platformunkkal mostantól átveheted az irányítást és kontrollt biztosíthatsz okos megoldásaid felett. Felügyeld okos-alkalmazásokkal és webes programokkal teljes riasztórendszeredet, szolgáltatásaidat és energiafogyasztásodat.

Teljes funkciógazdagság

Okos alkalmazásainkkal mobilodról és számítógépedről is teljes funkciógazdagsággal kezelheted riasztórendszeredet, kapcsolhatod a világítást és visszanézheted a video eseményeidet. Láthatod a rádiós szenzoraid és Okos Otthon központod akkumulátor töltöttségét és állapotát, szűrhetsz a korábbi eseményeid között és szabadon konfigurálhatod rendszeredet a saját igényeid szerint kötöttségek nélkül.

Azonnali vizuális értesítések

Eseményeidről azonnali vizuális értesítéseket kapsz. Minden eseményhez külön csinálhatsz értesítési láncokat és rendelheted hozzá az értesítendő személyeket. Beállíthatod, hogy kik kaphatnak SMS és E-Mail üzeneteket, szenzoraid jelzése esetén, így szelektálhatsz a szomszédok, ismerősök között.

Videoklipek

Mozgásérzékelőidben lévő kamerák riasztáskor valós idejű videoklipeket küldenek neked. A klipekből megállapíthatod a riasztások valódiságát, így optimalizálhatod a biztonsági kivonulószolgálatra fordított költségeidet. Az okos alkalmazásokon keresztül bármikor be is tekinthetsz otthonodba, láthatod a valós időben lévő eseményeket.

[rev_slider_vc alias=”okosplatform”]

Grafikus alaprajzok

Alkalmazásaidon az általad készített grafikus vagy nyomvonalas alaprajzon nyomon követheted szenzoraid állapotát és lekérdezheted paramétereiket. Az alaprajzhoz használhatsz egyszerűen egy fotót is. Szenzoraidat a webes alkalmazásod segítségével könnyedén ráhúzhatod a fotóra vagy alaprajzodra. Több védett helyiséghez használhatsz több alaprajzot is.

Eseménylista

Nem okoz többé gondot, hogy azonnal értesülj és visszanézd az eseményeidet. Alkalmazásodon szabadon böngészhetsz és szűrhetsz a tárolt események között. Az eseménylistában lévő média eseményeket egy érintéssel vissza is nézheted.

Nézd meg az új online okos otthon termékeidet

Online rádiós termékcsaládjainkat bontási és helyreállítási munkák nélkül telepítheted vagy kérheted telepítőink segítségét. Ha mégis más megoldást választanál, de használnád az Online felületet, értékesítő tanácsadód ebben is segítségedre lesz.

Smart Security

okos távfelügyelet

Alapcsomagunkkal valós idejű értesítéseket és üzeneteket kapsz. Csomagodat korlátlanul tudod bővíteni szenzorokkal és megoldásokkal.

Automatizálás

DIY_Zwave

Automatizálási rendszereink bő funkciógazdagságot és igényes termékeket kínálnak számodra

Kamera rendszer

okos kamera

Az otthon és kert eseményeinek megfigyeléséhez, gyorsan telepíthető plug & play WI-FI kamerákat használhatsz HD720P felbontásban.

További termékek

üzlet felügyelet, üzlet riasztó rendszer

További termékeinkért vedd fel velünk a kapcsolatot vagy keresd fel internetes áruházunkat. Áruházunkban hagyományos termékeket is találsz.

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás

Ingyenes Felhasználói felületek

Vedd igénybe most online szolgáltatásunkat és válaszd ki online biztonsági és automatizálási csomagodat. Kapcsold távolról riasztórendszeredet, vezéreld a világítást, nézz be otthonodba vagy a kertedbe, szűrj az események között és élvezd a korlátlan lehetőségeket és szabadságot földrajzi korlátok nélkül.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel vagy tekintsd meg itt, a csomagok és részletek menüpontunkban.

Ingyenes felmérés!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre