Interaktív Alapszolgáltatások

Menedzseld otthonod és szolgáltatásod igényeid szerint Mobilodról és Számítógépedről. Most minden rendszer mellé ingyenesen veheted igénybe.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel vagy tekintsd meg itt, a csomagok és részletek menüpontunkban.

Okos Otthon, Okos Üzlet és Hagyományos Meglévő Riasztórendszerekhez is!

Ingyenes Tanácsadás!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre

Otthoni értéktárgyait biztonságban tudhatja munkahelyén is. Legyen okos telefonján otthona miközben munkahelyén tartózkodik.

Menedzseld munkahelyedről otthonod vagy otthonodból munkahelyed.

Értéktárgyainak és szeretteinek biztonsága, energetikai költségei mindenhol a kezében lehet. Megbizonyosodhat róla, hogy otthoni biztonsági rendszerét bekapcsolta, vagy a világítások le lettek kapcsolva. Távolról is beengedheti a takarítószemélyzetet, beengedhet egy postai szállítót és beállíthatja a szükséges környezeti állapotot.

távfelügyelet, okos távfelügyelet

Valós idejű videoklipek és események

Az eseményekhez videoklipeket társíthat vagy kényelmesen és gyorsan tekintheti meg az otthoni valósidejű történéseket. Ha távol van és dolgozik, akkor is élő képekkel győződhet meg arról, hogy az események hogyan történnek vagy történtek meg. Ellenőrizni tudja, hogy a szenzorok valós eseményeket közölnek és beavatkozhat az intézkedési folyamatokba.

Mit érzékelnek a szenzorok?

okos otthon, okos távfelügyelet

Nézd meg ajánlott termékeinket és megoldásainkat

Okos otthon és riasztórendszer

okos távfelügyelet

Alapcsomagjainkat korlátlanul bővítheti további érzékelőkkel és bárhol és bármikor értesülhet vagy betekinthet az otthon eseményeibe.

Alaklamazások

Alkalmazásaiddal korlátlanul tekinthetsz be otthonodba bárhonnan és bármikor. Okos Otthon csomagod mellé díjmentes is kaphatsz online webes és mobil alkalmazás felületeket.

Okos Kamera és Kamerák

okos kamera

Távol vagy? Legyen mindig vizuális információ az eseményekről, így minden riasztást és eseményt videofelvételen is végigkövethetsz.

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

Szolgáltatásaink Magyarország teljes területén elérhetőek, így helyrajzi függőség nélkül tudjuk igényeit kielégíteni.

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

A legújabb trendeket követésével fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat, hogy nagyobb biztonságot és élményt biztosítsunk az Ön számára.

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk Önnek.