Interaktív Alapszolgáltatások

Menedzseld otthonod és szolgáltatásod igényeid szerint Mobilodról és Számítógépedről. Most minden rendszer mellé ingyenesen veheted igénybe.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel vagy tekintsd meg itt, a csomagok és részletek menüpontunkban.

Okos Otthon, Okos Üzlet és Hagyományos Meglévő Riasztórendszerekhez is!

Ingyenes Tanácsadás!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre

Házi kedvenceink a barátaink és a családunk része. Felügyelje és gondoskodjon róluk, hogy baj esetén azonnali segítséget tudjon adni számukra.

Kedvence biztonsága

Távollétünkben kedvenceink biztonsága is elengedhetetlen. Ha betörési kísérlet, tűz vagy egyéb esemény történik, azonnali értesítés szükséges az eseményekről. Biztonsági megoldásaink gondoskodnak kedvencéről, ha betörés, tűz vagy éppen a vízszint szenzorok jeleznek eseményeket. Nézzen be távolból, hogy minden rendben van e, valós, vagy téves riasztás történt.

okos otthon, otthon felügyelet, távfelügyelet
okos otthon

Gondoskodjon házi kedvencéről minden percben

Kedvenceink mindig hiányt élveznek, ha nem velük foglalkozunk vagy nincsenek közelünkben. A távoli betekintéssel megnyugodhat, hogy kiscicája, kutyusa, vagy más kedvence biztosan jól érzi e magát otthonában. Nézzen be bárhonnan és bármikor.

Mit érzékelnek a szenzorok?

okos otthon, okos távfelügyelet

Nézd meg ajánlott termékeinket és megoldásainkat

Okos Otthon és Riasztórendszer

okos távfelügyelet

Alapcsomagjainkat korlátlanul bővítheti további érzékelőkkel és bárhol és bármikor értesülhet vagy betekinthet az otthon eseményeibe.

Rádiós és vezetékes Szenzorok

Kedvenced biztonságát növelheted az életvédelmi szenzorokkal. Védd meg őket a tűztől, füsttől, szénmonoxidtól.

Okos Kamerák és kamerák

okos kamera

Az élőképek és a rögzített képek segítségével bármikor betekinthetsz, vagy visszanézheted a korábbi eseményeket, láthatod, hogy mit csinál kis kedvenced, amikor távol vagy.

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

Szolgáltatásaink Magyarország teljes területén elérhetőek, így helyrajzi függőség nélkül tudjuk igényeit kielégíteni.

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

A legújabb trendeket követésével fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat, hogy nagyobb biztonságot és élményt biztosítsunk az Ön számára.

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk Önnek.