Ingyenes Felhasználói Felületek

Menedzseld otthonod és szolgáltatásod igényeid szerint Mobilodról és Számítógépedről. Most minden rendszer mellé ingyenesen veheted igénybe.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel vagy tekintsd meg itt, a csomagok és részletek menüpontunkban.

Okos Otthon, Okos Üzlet és Hagyományos Meglévő Riasztórendszerekhez is!

Ingyenes Tanácsadás!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre

Tartsa szemmel idősebb szeretteit, győződjön meg arról, hogy boldogok és minden rendben történik velük mai nap.

Érezze magát biztonságban

Biztonságosan és komfortosan élheti minden napjait idősebb korban is, mert szerettei figyelme és a felügyelet mindig Önnel van. Segélykérése és mért egészségügyi adatai valós időben eljutnak minden jogosult hozzátartozója és aktív szolgáltatója részére. Piros jelzéskor azonnali segítséget tud kapni.

Valós időben látni

Ossza meg kameraképeit és engedje a betekintést szerettei és hozzátartózói számára, hogy szükség esetén valós időben láthassák Önt. Ezzel a funkcióval csökkentheti a kockázatot, ha éppen nem tud jelzést adni, vagy segélyhívás esetén célzott intézkedést kaphat az ellátás folyamán.

Hogyan működik az okos távfelügyelet?

okos otthon, okos riasztó, okos távfelügyelet

Nézd meg ajánlott termékeinket és megoldásainkat

Okos Otthon és riasztorendszer

okos távfelügyelet

Alapcsomagjainkat korlátlanul bővítheti további érzékelőkkel és bárhol és bármikor értesülhet vagy betekinthet az otthon eseményeibe.

Rádiós Szenzorok és hívók

Csökkentsd tovább a kockázatokat és bővítsd rendszered életvédelmi és felügyeleti szenzorokkal, mint a füstjelző, folyadékszint jelző.

Telemedicina és E-Health

Kapcsold össze magad és szeretteidet az orvosokkal és rögzíts minden adatot napi szinten a megelőzés érdekében biztonságos adattároló szervereken. Az adatokat a túloldalon orvosok láthatják és értékelhetik.

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

Szolgáltatásaink Magyarország teljes területén elérhetőek, így helyrajzi függőség nélkül tudjuk igényeit kielégíteni.

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

A legújabb trendeket követésével fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat, hogy nagyobb biztonságot és élményt biztosítsunk az Ön számára.

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy a legjobb szolgáltatást biztosíthassuk Önnek.