Untitled-2

Kockázatmentes Biztonsági Takarítás

garancia

Biztonsági garancia!

Vegye igénybe a Biztonsági Garanciát és bízza minősített szakcégre és szakemberekre a bizalmi takarítási feladatokat.

*Szolgáltatásunk iránt kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. A kapcsolatfelvételt követően munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot és időpontot fognak egyeztetni egy személyes tanácsadásra és konzultációra.

Hívjon Most Minket: +36 70 / 609 3200

Díjmentes Tanácsadás!

A Díjmentes visszahívásért és tanácsadásért kérjük küldje meg adatait részünkre. Munkatársunk hamarosan visszahívja Önt.

 Feliratkozás a hírlevélre

irodaepulet_takarítás

Milyen jelentősége van a biztonsági takarítási megoldásoknak az Ön Szervezeténél?

A vállalatok és szervezetek életében a termelés és vagyon védelme kiemelkedően fontos feladat. Egy nem megfelelő biztonságú létesítményben egy adatlopás, a kutatási anyagok feltérképezése és más gazdasági eredetű felderítések a cég teljes csődjével is járhatnak. Az ilyen események után a konkurensek térnyerésének előbbre lépésével és a szervezet bevételeinek visszaesésével lehet számolni.

Az adatok, dokumentumok elrejtése, napi szintű elzárása nem általános elvárás a dolgozók életében. Ilyen esetekben gyakori, hogy a vezetés csak később tudja értékelni a bekövetkezett kár tényleges hatását.

Védje meg a szervezet számára fontos értékeket olyan szakmai háttérrel, amely garantálja az épület és irodatakarításokban résztvevő alkalmazottak fedhetetlenségét és rendelkezik a megfelelő biztonsági háttérrel az állandó ellenőrzéshez és emellett gondosan ügyel a megfelelő tisztaságra a szükséges szakmai feltételekkel.

Milyen biztonsági takarítással rendelkezhet?

irodatakarítás

Iroda takarítás

Irodahelyiségek és irodaépületek napi, heti, eseti takarítása, nagytakarítási feladatok biztosítása feddhetetlen biztonsági takarító személyzettel, ügyelve a szervezet titkainak megőrzésére.

üzlet_takarítás

Üzlet takarítás

Üzletterek teljes napi takarítása, üvegportálok tisztán tartása a mindennapos vevői élmény fenntartásához feddhetetlen biztonsági takarítószemélyzettel, ügyelve a területen lévő termékek és értékek biztonságára.

2epulettakaritas

Áruház takarítás

Nagyobb területű és forgalmú létesítmények, áruházak napi és nagytakarítása, gépi és személyi erőforrással. A feladatokhoz feddhetetlen biztonsági takarító személyzet biztosítása szigorú szakmai feltételek mellett.

Hogyan történik a biztonsági épülettakarítás?

A személyek kiválasztását a biztonsági és épület takarítás területén lévő szakmai vezetők végzik egyéni stratégia alapján. A feddhetetlenségi követelményeken túl megfelelő ellenőrzést követően válhatnak munkatársunkká a kiválasztottak. A kiválasztást követően próbaidőt kell letölteniük, amely után véglegesítjük vagy elutasítjuk társaságunk környezetéből. Minden takarítási feladat alatt kiemelten ügyelünk a biztonsági rések feddhetetlenségére.

Milyen eszközökkel történik a takarítás?

Az épülettakarítás, irodatakarítás, üzletér takarítás más-más folyamatokat igényel és különböző tisztítószereket és technológiákat követelnek meg. A technológia megfelelő alkalmazásához és kiválasztásához szükséges a burkolatok, felületek és takarítóeszközök megfelelő szakmai ismerete és kiválasztása. A felületeket minden esetben a hozzá alkalmas eszközökkel, tisztító és polírozó szerekkel végezzük az eredeti állag megóvása érdekében. A felületek minőségétől és mennyiségétől függően lehet kézi és gépi tisztíratásokat alkalmazni a napi, heti és eseti épület takarítás feladatok ellátására. A szervezeti vagyon megóvása, a beruházott építészeti termékek eredeti állapotának megóvása a takarítás fő célja.

Minőségi töltőanyagok

Munkahelyi környezetében egyszerre fontos az otthoni kényelem és a költségek optimalizálása. A mosdóhigiéniás kéztörlő, toalett papírok és fertőtlenítőszerek mellett választhat a a technológiai berendezéseink között is, amelyek rövid és középtávon a dolgozók számától függően csökkentik a kiadásait és környezetünk terhelését.

Ártalmatlan tisztítószerek

A mindennapi érintkezés a bútorokkal, kárpitokkal, üveg és más felületekkel allergén tüneteket válthatnak ki az erősebb vegyszerek által a gyengébb immunrendszerben. Védje meg dolgozóit és munkatársait a rendellenes bőr és egyéb rekacioktól, csökkentse az előre nem látható későbbi egészségkárosodásokat. Takarítás folyamán igyekszünk, hogy a legtöbb BIO vegyszert használjuk az érintkezési felületeken.

Szelektív gyűjtés

Gyermekeink és saját életünk, egészségünk megőrzése kritikusan fontos a jelenlegi globális környezeti változások idején. A különböző szerves és szervetlen anyagok elkülönítése és az ezzel járó kommunikáció elősegíti a tiszta és élhető környezet megteremtését. A takarítás folyamán megszervezzük a szelektív gyűjtését és megfelelő kommunikációt folytatunk.

Hogyan kezdjen hozzá?

A jó megoldás sem elegendő, ha Ön nem rendelkezik elegendő tapasztalattal a kockázatok elemzésénél. Szakmai vezetésünk segítségére van, hogy a legoptimálisabb megoldást tudjuk biztosítani. A kapcsolatfelvételt követően egyeztetés történik és felmérjük igényeit, a létesítmény építészeti adottságait, felületeket, anyagokat és a kockázati besorolását. Ezt követően ajánlatot és szerződéstervezetet küldünk.

Az első Díjmentes tanácsadásért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és jelezze szándékát.

Miért érdemes minket választania?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

Nézze meg további ajánlott megoldásainkat szervezetének

Okos Távfelügyelet

okos otthon, okos riasztó, okos távfelügyelet

Minden technológia felügyelete egy helyen, egyetlen interaktív központi felügyeletben. Integrálja és felügyelje az összes létesítmény biztonsági, tűzvédelmi és energetikai felügyeletét és optimalizálja a költségeit.

Őrzésvédelem

biztonsagi_or

Csökkentse tovább biztonsági kockázatát jól képzett biztonsági személyekkel a fegyveres testületektől leszerelt vezetők irányításának biztosítékával.

Díjmentes Konzultáció!

A Díjmentes Tanácsadásért és Konzultációért küldje el nekünk elérhetőségeit.

 Feliratkozás a hírlevélre