Interaktív Alapszolgáltatások

Menedzseld otthonod és szolgáltatásod igényeid szerint Mobilodról és Számítógépedről. Most minden rendszer mellé ingyenesen veheted igénybe.

*Az ingyenes Applikáció és internetes kezelői felülethez tartozó lehetőséget bármely csomagunkhoz igénybe veheted a csomagra vonatkozó feltételek mellett. A csomagok részleteiért vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel vagy tekintsd meg itt, a csomagok és részletek menüpontunkban.

Okos Otthon, Okos Üzlet és Hagyományos Meglévő Riasztórendszerekhez is!

Ingyenes felmérés!

Díjmentes visszahívásért töltsd ki az adatmezőket és kattints a Küldés gombra.

 Feliratkozás a hírlevélre

A családi pillanatok a legszebb emlékeink. Gondoskodunk róla, hogy ne maradj le a csodás eseményekről.

A család biztonsága

Élvezd szabadon a biztonsági megoldásokat, akkor is ha nem tartózkodsz otthon. Győződj meg róla, hogy Szeretteid mindig a legnagyobb biztonságban vannak. Bármikor kérhetnek segítséget tőled és ismerőseidtől vagy a biztonsági szolgálattól. A kiváló szenzorok védenek a tűztől és betörőktől, jelzik ha nyílik az ajtó. A nappali és éjszakai élesítési módokkal élesíthetik azokat a területeket, ahol nem tartózkodik senki. Az általuk küldött jelzések valós időben megérkeznek a biztonsági szoláglathoz és hozzád is.

Ne maradj le a gyermekek történeteiről

A gyermekek érzékenyek, ha a szülők vagy nagyszülők nem tartózkodnak otthon a legfontosabb eseményekkor, mint a születésnap, karácsony vagy más ünnepek és események. A könnyen telepíthető WIFI kamerák segítségével nem többé maradsz le többé semmiről, mert mostantól bármikor betekinthetsz otthonodba és videón keresztül láthatod az eseményeket távolból. A kétirányú kommunikáció segítségével hangot is rögzíthetsz és a tárhelyeden tárolt videókat hanggal együtt meg is tekintheted, így nyugodtan végezheted munkádat.

Hogyan működnek szenzoraink

okos otthon, okos távfelügyelet

Nézd meg ajánlott termékeinket és megoldásainkat

Online rádiós termékcsaládjainkat bontási és helyreállítási munkák nélkül telepítheted vagy kérheted telepítőink segítségét. Ha mégis más megoldást választanál, de használnád az Online felületet, értékesítő tanácsadód ebben is segítségedre lesz.

Okos otthon és riasztórendszer

okos távfelügyelet

Alapcsomagunk teljes komplett biztonságot ad behatolás és tűzesetekre. Csomagodat korlátlanul tudod bővíteni szenzorokkal és megoldásokkal.

Z-Wave Automatizálás

DIY_Zwave

Z-Wave kiegészítő egy rádiós modul, amely épületautomatizálás és hőmérséklet szabályozásra használható. A modul termosztátokat és világításkapcsolókat vezérel.

Okos kamera és Kamerák

okos kamera

Az otthon és kert eseményeinek megfigyeléséhez, gyorsan telepíthető plug & play WI-FI kamerákat használhatsz HD720P felbontásban.

Miért válassz bennünket?

Biztonsági és vagyonvédelmi erőforrásainkat (szolgáltatásaink keretében) 365 napon keresztül, heti 7 nap 24 órájában biztosítjuk Vállalatának. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és biztosítjuk az ideális problémamegoldásokat és innovatív technológiai támogatásokat.

magyarország okos távfelügyelet

Országos jelenlét

okos távfelügyelet, smart home

Innovatív technológiák

okos riasztó, okos távfelügyelet

Képzett erőforrás